top of page
TESLA PULSE
biotronics_250.jpg

Ειδικοί στη Διαμαγνητοθεραπεία

TESLA PULSE

RAMP Therapy

Συσκευή Διαμαγνητικής Θεραπείας υψηλής τεχνολογίας,

μέσω Εκπεμπόμενου Μαγνητικού Παλμού

diated Magnetic Pulse - RAMP THERAPY
PHYSIOLED – Ιtalia

LED_tesla_manipolo.jpg
LED_tesla_pulse_prospective.jpg

Η συσκευή Διαμαγνητικού Παλμού TESLA PULSE  Ιταλίας, έχει πραγματική ένταση μαγνητικού πεδίου 1 Tesla (10.000 Gauss) στην επιφάνεια του σώματος (ΟΧΙ στο άκρο του πηνίου παραγωγής του παλμού) με peak τα 1,2 Tesla, σύμφωνα με τα όρια ασφαλείας που έχουν τεθεί από τον International Commission of non Ionizing Radiation Protection (ICNIRP ) και ICNIRP GUDELINES.

Η αρχιτεκτονική του πηνίου παραγωγής του μαγνητικού παλμού (πηνίο του Tesla) καθώς και η θέση του εντός του κελύφους της κεφαλής (περί το 1mm από το άκρο της κεφαλής), είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που προσδιορίζουν αξιόπιστα την πραγματική επί του ιστού ένταση του θεραπευτικού μαγνητικού πεδίου.

Η συχνότητα εκπομπής του μαγνητικού πεδίου κυμαίνεται από 0,5 έως 5 Hz (κατ΄επιλογή και σε βήμα του ενός Hz) αναγκαία αλλά και απολύτως ικανή ώστε να αποδοθεί πλήρως στην περιοχή η παραγόμενη ενέργεια.

LED_Logo.jpg
tesla-pulse-ramp-therapy.jpg

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SCAN

H λειτουργία scan, προσφέρει την επιλογή αυτόματης διαδοχής των διαθέσιμων συχνοτήτων ώστε να προσδίδονται στην περιοχή, ταυτόχρονα όλες οι θετικές επιπτώσεις των έξι διαφορετικών συχνοτήτων, ήτοι η έντονη εν τω βάθει βιοδιέγερση, η μυική χαλάρωση η αποιδηματική δράση και η προώθηση δραστικής ουσίας.

Ο Εκπεμπόμενος Μαγνητικός Παλμός (RAMP) που παράγεται από το πηνίο του Τesla της συσκευής TESLA PULSE της PHYSIOLED, παρέχει:

-  Μαγνητικό πεδίο Χαμηλής Συχνότητας, Υψηλής Έντασης 

   (διαμαγνητικός παλμός)
-  Αμελητέο ηλεκτρικό πεδίο καθώς και  
-  Αμελητέα θερμική επίδραση (απαραίτητη προϋπόθεση για τη

   θεραπεία παθολογιών στην οξεία φάση) 

Η ΑΝΤΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ
Λόγω της διαμαγνητικής ιδιότητας των υγρών και της κάθετης “συμπαγούς” ως προς τον ιστό υπόστασης της μορφής του παραγόμενου παλμού από τη συσκευή TESLA PULSE, ένα οίδημα απωθείται βίαια από την περιοχή στην οποία εφαρμόζεται και οδηγείται αποτελεσματικά προς την λεμφική οδό.

Παράλληλα ευνοείται η ομαλοποίηση της κυτταρικής λειτουργίας μέσω της έντονης κυτταρικής βιοδιέγερσης και της ηλεκτρικής φόρτισης της μεμβράνης των κυττάρων.

ΔΙΑΜΑΓΝΗΤΟΦΟΡΗΣΗ
Η συσκευή που παράγει Διαμαγνητικό Παλμό μπορεί να διηθεί με καθαρά μηχανικό τρόπο μέσω των πόρων της επιδερμίδας, να “φορίζει" απωθώντας μαγνητικά τα ενεργά μόρια δραστικής ουσίας υπό μορφή υγρού, κρέμας, τζελ κτλ, με τη σχετική ακρίβεια σε διάφορα βάθη εντός του ιστού ανάλογα με την παραμετροποίηση της συσκευής.
Η Διαμαγνητοφόρεση επιτυγχάνεται χωρίς να καταστρέφεται η ιδιοσύστασης των ενεργών μορίων της δραστικής ουσίας (ιονισμός).

Η θεραπεία Διαμαγνητικού Παλμού TESLA PULSE της Physioled είναι μη επεμβατική, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής. 
Ενδείκνυται για τη θεραπεία σημαντικών τραυματικών παθολογιών με ή χωρίς οίδημα, παθολογιών στην οξεία φάση, φλεγμονώδη σύνδρομα χρόνιων παθήσεων, σε φλεγμονώδεις και/ή επώδυνες παθολογίες όπως αυχενική οστεοαρθρίτιδα, oσφυαλγία, ισχιαλγία, τενοντίτιδα, αθλητικές κακώσεις κτλ

Ο θεραπευτής, με το TESLA PULSE μπορεί να διαχειρίζεται συχνότητα εκπομπής, χρόνο συνεδρίας, αλλά και τη στόχευση της εκπεμπόμενης μαγνητικής ενέργειας, σε σχέση με τη θέση και το μέγεθος του ιστού προς θεραπεία.

- Η συσκευή διαθέτει έγχρωμη οθόνη touch screen

- Σύστημα ψύξης κλειστού κυκλώματος (δε χρειάζεται αναπλήρωση ψυκτικού υγρού)

- Δύο επεξεργαστές που διαχειρίζονται το μαγνητικό πεδίο και το σύστημα

- Μεγάλο αριθμό αποθηκευμένων πρωτοκόλλων

- Χειροκίνητη λειτουργία

- Δυνατότητα προγραμματισμού και αποθήκευσης πρωτοκόλλων του χειριστή

- Πλήκτρα ταχείας πρόσβασης

- Αναβάθμιση λογισμικού και πρωτοκόλλων, μέσω θύρας USB 

LED_software.jpg

Η καινοτόμος ιταλική σχεδίαση υψηλής τεχνολογίας για την μείωση του βάρους και των διαστάσεων της συσκευής,  αλλά και το εύχρηστο τροχήλατο με βραχίονα στήριξης της κεφαλής στην επιθυμητή θέση θεραπείας όταν ο φυσικοθεραπευτής το επιθυμεί, είναι το προφίλ ενός νέου αξιόπιστου παραγωγικού συνεργάτη.

Η συσκευή TESLA PULSE της Physioled Ιταλιας, έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με ζεύγος μαγνητικών επίπεδων πλακών (option).

Με τον τρόπο αυτό, η συσκευή μετατρέπεται σε κλασσική μαγνητοθεραπεία (ELF) χαμηλής συχνότητας, αμελητέου ηλεκτρικού πεδίου, χαμηλής ισχύος, αμελητέας θερμικής επίδρασης και μεγάλης διείσδυσης εντός του ιστού.

LED_tesla_manipoli.jpg
blank.jpg
images (1).jpg
bottom of page